Helden & Boeven Overgenomen

overname geslaagd

Nadat de winkel 6 maanden gesloten is geweest hebben wij de overname van Helden & Boeven gerealiseerd. Inmiddels is de winkel weer goed gevuld met een volledig nieuw assortiment actuele kinderboeken en diverse (kraam)cadeautjes.

Kom langs in onze winkel en ervaar onze prachtige nieuwe collectie met kinderboeken. Kom lekker zitten in onze leeshoek en droom lekker weg in de kinderboeken.

Prentenboek van de kinderboekenweek

speeltuin miesvanhout

Mies van Hout neemt je mee op een tocht door de wonderlijkste werelden. Klauter op je vingertoppen mee door de bomen, zoek je weg over de krokodillenrivier en dwaal rustig door de bramentuin. Kijk uit voor de afgrond! Geen nood, we springen gewoon van wolk naar wolk en roetsjen daarna van de berg. Durf jij vervolgens door de grot en dan héél stilletjes langs het monster? Dan zijn we er bijna…. Al zoekend, dwalend en puzzelend doet Mies van Hout je in dit Prentenboek van de Kinderboekenweek vergeten waar je ook al weer naartoe op weg was, zoveel is er te zien en beleven. En op iedere pagina sluit een nieuw vrolijk dier zich aan bij de stoet. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is er een om opnieuw en opnieuw doorheen te springen en klauteren.

Heropening

heropening

Kom je zaterdag 10 oktober naar onze feestelijke opening? Er wordt voorgelezen uit het kinderboekenweekgeschenk door illustrator Kart-Janneke Rogaar, muziek van Snowapple, een knutseltafel voor de kinderen en nog veel meer.

Van 15:00 tot 18:00 uur in de winkel in de Bosboom Toussaintstraat 27.

Superleuk als je er bij bent. Tot zaterdag!

Kinderboekenweekgeschenk 2015

per ongelukt

Stel, je moeder zit in de gevangenis, maar ze is onschuldig. En die gevangenis staat op een streng bewaakt eilandje in de Waddenzee. En je vader, daar heb je ook niets aan, want die zit de hele dag te gamen. Wat doe je dan? Dan bedenk je een onwaarschijnlijk bevrijdingsplan. Tenminste, dat doet Ro. Samen met zijn vrienden Archie en Lela begint hij in een afgelegen schuur aan een fantastische uitvinding te werken. Want soms moet je iets doen wat niemand ooit gedurfd heeft, hoe gevaarlijk en onmogelijk het ook is…

Continue Reading

Over ons

Helden & Boeven is opgericht in 1996. In 2015 is de winkel door ons overgenomen en doorgestart.
Helden & Boeven is de enige echte onafhankelijke kinderboekenwinkel van Amsterdam.


Helden & Boeven, Kinderboeken

Bosboom Toussaintstraat 27

1054 AM, Amsterdam

020 - 427 44 07

info@heldenboeven.nl

Di-Za: 10.00 - 17.00


Neem contact met ons op als je vragen hebt